Friday, August 28, 2009

oke . post neh aku anggap mcm amanah lr jgk . amanah dr pihak atasan. ceh . tak tak . haha . actually aku tak berapa faham sgt whats going on . but arahan dr cik anis mengatakan kena post kat bloggie sbb name dah d tag . so aku buat jer lr. and , arahan gk ckp aku kena tag 10 others people . hish tade keje ak nk tag org eh.ni pown terpksa. so dude , take a look at the bottom post ok . if there your name , so just do it as given task.law tade nk wat gak pown takpe gak.


1) Copy gambar 'Amal Islam' di atas. Copy satu post lengkap ni pun ta kesah. Senang dan pantas dan express.Then postkan nih kat blog anda mahupon Facebook, Myspace, Friendster, atau apa2 shj.

2) Kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama. Ingat! 10 orang ya.. Lebih2? lagi bagus. Kalau nak bagi semua? jemputlah~...

3) Gambar di atas bukanlah copyright sesiapa, jadi TIADA ALASAN untuk anda untuk tidak menyebarkannya! ;)

4) Perkara yang wajib anda lakukan? Senang je..LAKUKAN apa yang ditulis dekat gambar diatas... tak nampak? Allah bg kemudahan, gunakannya ; zoom laa!


org nye.:
-k.mai
-k.fairus
-saper2 jer lr

2 comments:

berleter di sini